01. september 2018
Det blev til 4 artikler på CleanTechnica og PlanetSave i august. Det handler om verdensrekorder, lange ventetider og vejrdata.
29. augusti 2018
På en af de varme dage i juli var temperaturen med de danske fætre Hans-Henrik Thomsen og Glenn Ellegaard Nielsen alias True Cousins, idet 34 grader var den ideelle temperatur for deres batterier da de slog verdensrekorden i elektrisk dragrace på Mantorp Park i Sverige
01. augusti 2018
Det blev til 7 artikler på CleanTechnica i Juli, om alt fra såkaldt overbefolkning til energiforlig. PlanetSave er givet fri til lidt mere kontroversielle holdninger fra os skribenter. Så er du advaret.
07. juli 2018
Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke altid har haft lige meget håb for klodens fremtid, men det visuelle indtryk fra Earthtime.org har overbevist mig om, at vi helt sikkert vil klare den.
01. juli 2018
Det blev til 8 artikler på CleanTechnica i Juni, hvor det bl.a. kom til at handle om et elbilsprojekt der gik i vasken og et der ikke gik i vasken. Droner der flyver med insekter og en elcykel med enorm rækkevidde, samt en lille nuttet elscooter.
08. juni 2018
I 2025 vil alle nye biler der sælges være elektriske. I 2030 vil 95% af al persontransport foregår med autonome køretøjer. Sådan lyder spådommen fra Tony Seba. Det er nu 100 år siden en tilsvarende udvikling fandt sted.
01. juni 2018
Det blev til 3 artikler på CleanTechnica i Maj. Vi snakker energipolitik, superbil med brændselscelle og bryllup med Jaguar
26. maj 2018
Digitale assistenter bliver snart en del af din hverdag, men spørgsmålet er om du vil opdage det? For hvad nu hvis du ringer til dit forsikringsselskab og bliver mødt af en venlig stemme som forstår alt hvad du siger? Og hvad nu hvis den stemme ikke er et menneske? Telefonsamtsalen genopstår på ny!
01. maj 2018
Det blev til 9 artikler på CleanTechnica i April. Vi snakker rent vand, sol, vind og selvfølgelig elbiler.
07. april 2018
En ting er at kunstig intelligens tager vores arbejde og risikerer at degradere mennesker til husdyr, i bedste fald. Noget helt andet er, at kunstig intelligens en gang for alle kan afsløre at bevidstheden er indbildt.

Visa mer

Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk