Flere sider af samme sag

Det er utroligt så forskelligt information kan opfattes. Reaktionen på Tesla's Investor Day 1. marts, deler i den grad vandene.

Jeg har selvfølgelig selv en lang liste af noter om hvad der blev sagt i den 4-timer lange fremlægning af hvordan Tesla har tænkt sig at erobre verden. Mere om det senere. Men her synes jeg I, ud over at få brugbar information, skal more jer over hvor forskelligt folk kan reagere. Jeg følger næsten 20 forskellige kilder om Tesla hver dag, og disse 2 ligger i hver sin ende af underholdningsskalaen. Det er slet ikke dumt at de er så forskellige, for det gør at du selv bliver bedre til at lægge følelserne til side og fokusere på fakta. God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk