Transport

Så meget støj omkring det der sker på overfladen skjuler fuldstændig det der sker under overfladen. Verden er i fuldstændig forandring, og der er ingen vej tilbage. Folk råber i munden på hinanden i et forsøg på at overbevise andre om at den ene løsning er bedre end den anden. Jeg vil gerne mane til ro og besindighed, og opfordre til at forholde sig til fakta.

läs mer 0 Kommentarer

Frihed

Frihed, både i tanke, tale og handling. Det har en pris. Er vi villige til at betale den? Er vi villige til at tage det ansvar der skal til for at kunne nyde det vi kalder frihed? Jeg har hørt om en for nylig der prøver.

läs mer 0 Kommentarer

Status Quo?

Er status quo ikke rart? Så sker der jo ikke frygtelige ting vel? Måske ikke, men vi har måske også brug for forandring, til det bedre.

läs mer 1 Kommentarer

Mål over middel

Målet helliger midlet, eller gør det? Jeg siger hellere: Sæt dig et mål, og find midlerne hen ad vejen, samtidig med at målet flytter sig.

läs mer 2 Kommentarer

Mere er mindre

2019 rinder ud og vi tager fat på et nyt år som alene på cifrene ser smukt ud: "2020", og mon ikke vi vil kalde det "tyve-tyve" oftere end "to-tusinde-og-tyve"? 2019 var et særdeles mindeværdigt år for mig, hvor det for alvor gik op for mig at jo mere jeg finder ud af, jo mindre bliver jeg i det store billede

läs mer 0 Kommentarer

Orden i kaos

Tak for et helt utroligt år! Jeg fatter ikke hvordan jeg har fået tid til at skrive næsten et hundrede artikler i år, men der har åbenbart været noget at sige. Læserskaren er nu, primært takket være CleanTechnica.com, flere millioner!

läs mer 0 Kommentarer

Kanariefuglen i kulminen

Tak for et fantastisk første år på Lifelike-bloggen! Det har været en helt utrolig indsigtsfuld rejse for mig, og det har kastet nogle muligheder af sig som jeg ikke havde set komme.

läs mer 0 Kommentarer

Et vildt nyt år er på trapperne!

Hvis du tror du bare kan læne dig tilbage i 2017 og regne med at alt bare er som det plejer at være, så kan du godt tro om igen. Spænd selen, for det bliver vildt!

läs mer 0 Kommentarer

En ny tid

Nogle siger vi er på vej ind i en ny teknologisk tidsalder, ja sågar en helt ny æra i menneskets historie. Man kan vel argumentere for at det altid har været sådan, men noget er måske alligevel anderledes nu? Vil du vide hvad der er anderledes? Det skal jeg sige dig: forandringerne foregår hurtigere nu end nogensinde!

läs mer 0 Kommentarer
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk