En ny tid

Nogle siger vi er på vej ind i en ny teknologisk tidsalder, ja sågar en helt ny æra i menneskets historie. Man kan vel argumentere for at det altid har været sådan, men noget er måske alligevel anderledes nu? Vil du vide hvad der er anderledes? Det skal jeg sige dig: forandringerne foregår hurtigere nu end nogensinde!

Richard Feynman har engang sagt, at hvis man vil kunne huske det man har læst, så skal man fortælle om det. De sidste mange år har jeg læst en del, om nye emner, faktuelle emner. Jeg synes bare det er så pokkers svært at huske detaljerne, og når jeg kan huske noget, kan jeg ikke huske hvem der har skrevet eller sagt det. Det kan derfor være ret svært at finde interessante ting frem igen, selv med Googles hjælp.

Når jeg nu har besluttet at fortælle om nogle af de ting jeg læser, så håber jeg at jeg bedre kan huske det fremover, men det er dog ikke den eneste grund til at jeg gør det. Det er også fordi, at jeg nu ved at forandringerne i verden foregår hurtigere og hurtigere. Faktisk har jeg på fornemmelsen at 2017 bliver særlig begivenhedsrigt på mange fronter. De ting jeg taler om her er: energi, transport, klima, kunstig intelligens, bioteknologi, fødevarer, fattigdom og en vifte af andre felter som kan være en blanding af disse.

Så ud over at mit mål er selv at få mere styr på alt dette, så vil jeg gerne være med til at accelerere formidlingen af disse ting, på dansk. På et almindelig dansk!

Der er rigtig mange kilder derude med al den information man kan ønske sig, men det kan være svært at overskue, og de enkelte artikler kan være svære at forstå.

Det er derfor mit håb, at hvis jeg selv kan få glæde af at genfortælle nogle at de ting jeg synes er mest spændende, så kan du måske også få noget ud af det.

Hvert indlæg er forsynet med kilder nederst, så du selv kan dykke videre ned, hvis du bliver sulten på mere. Rigtig god fornøjelse!

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk