Tesla køber Bitcoin

Tesla har købt for $1,5 milliarder Bitcoin. Ja, og? Hvis du ikke har aktier i Tesla kan du være ligeglad. Ellers bør du høre godt efter nu!

Vigtigt for dig som har aktier i Tesla!

 

Tesla har købt for $1,5 milliarder Bitcoin. Det er fint, men det KAN betyde nogle underlige udsving i aktien herefter. Hvis du har is i maven er dette GODT. Går du i panik er det SKIDT.

 

Denne video er lidt forvirrende, men ejer du for mere end nogle håndører aktier i Tesla er det vigtigt du forstår bare LIDT af det Kevin siger her.

 

Kort sagt:

 

Hvis Bitcoin taber værdi, skal Tesla opgive det som et tab på omsætningen. Det kan Wall Street hverken lide eller forstå! Aktien falder selvom det intet har med Tesla's forretning at gøre.

 

Hvis Bitcoin efter et tab vinder i værdi igen, skal Tesla opgive dette som ekstra omsætning. Dette kan Wall Street godt lide, men stadig ikke forstå! Aktien stiger, selvom det stadig ikke har noget som helst med Tesla's forretning at gøre.

 

Hvis Bitcoin stiger i værdi til mere end det Tesla købte dem for, skal de IKKE opgive det som ekstra indtægt! Ingen opdager noget som helst...

 

Hvad skal Tesla med de Bitcoin? De vil sikre at folk som har Bitcoin kan betale Tesla med dem, og således gik det til at Bitcoin blev sluppet løs på et kæmpestort marked hvor man kan købe rigtige ting i virkeligheden for en valuta som ikke findes i virkeligheden. Er Bitcoin Matadorpenge? Slet ikke. Efter min mening er Bitcoin mere robust end guld. Men det er min mening! Google det og find selv ud af det!

 

Jeg håber du som er aktionær i Tesla har haft is i maven indtil nu, for så er det sikkert gået godt for dig, men nu får du måske brug for ekstra is!

 

 

Hvornår købte Tesla disse Bitcoin? Rygtet siger sidst i januar, og hvis det er sandt, så er de allerede steget så meget at den værste fare er drevet over, men man ved aldrig! Her er Rob's vinkel på det. Lyt og lær.

 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk