Energi til alt og alle

Jeg har sagt det før, jeg siger det igen: Før du aner vil energi blive lige så billig som data. Og data er meget billig nu om dage. En forandring så omfattende er på vej, at den vil få alle andre globale samfundsstrukturelle begivenheder til at blegne i forhold til.

I 2017 redegjorde jeg for at det ville gå energipriserne ligesom det er gået datapriserne. Jeg mener, hvornår har du sidst bekymret dig om hvad GB-forbruget på din mobil kostede? Det samme vil ske for energi.

 

Da jeg for 3 år siden fortalte om den fremtid jeg forestillede mig, var der meget få steder man kunne læse om de konkrete forandringer vi stod overfor. Det er derfor en stor lettelse for mig, at de nye vedvarende energiformer nu er godt etableret i kommerciel form, således at eksperter kan regne præcist på hvad der vil ske fremover. De sædvanlige forudsigelser fra fx det internationale energiagentur har været decideret pinlige, for det har simpelthen været for godt til at være sandt, det som optimister som mig har troet på længe.

 

Nu da vindkraft, solkraft og energilagring er blevet benhård business, så begynder folk pludselig at tro på det. Og lad mig blot slå fast inden du ser denne video, og taber kæben på bordet, at hvis du har penge investeret i noget som helst fra den fossile tidsalder, så er det nu du skal vælge en ny strategi. Det kan meget hurtigt være for sent...

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk