Trump snart ude

Hvem skulle have troet han ville holde så længe? Nu er det da heldigvis snart forbi, men jeg spørger mig selv: Hvorfor skulle det tage så lang tid før vi opdagede at kejseren ikke havde klæder på?

(Opdateret, af gode grunde, 7/1/2021)

Ja jeg troede i hvert fald ikke Trump ville holde så længe. Det gjorde jeg rede for 3. marts 2017. Men ak, han har fyldt så meget for så mange i så lang tid, og det er jo fordi man ikke rigtig kunne tro han var så bindegal, for han var jo præsident for USA! Men jo, manden er bindegal, og her er først beviset i sin pinefulde udstrækning: Samtalen mellem Donald Trump og Georgia Secretary of State Brad Raffensperger.

Og jeg forstår godt hvis du ikke kunne holde den times telefonfis ud, så du kan nøjes med 10 minutters konklusion her fra Watergate journalist Carl Bernstein.

Hvis verden stadig står efter 20. januar 2021, så kan vi kun sige at det var da godt det ikke blev endnu værre.

Opdatering. DR.dk 7/1/2021 kl. 05:38:

 

Demokrater vil udløse greb i forfatningen og få Pence til at afløse Trump: Han er ikke mentalt stabil.

Demokratiske medlemmer af retsudvalget i Repræsentanternes Hus opfordrer vicepræsident Mike Pence og medlemmer af præsident Donald Trumps administration til at gøre brug af den 25. tilføjelse i USA's forfatning. Den giver nemlig mulighed for at afsætte præsidenten.

Det fremgår af en udtalelse offentliggjort onsdag aften lokal tid af udvalgsmedlemmerne, skriver CNN ifølge Ritzau.

- Selv i videomeddelelsen i eftermiddags (onsdag, red.) afslørede præsident Trump, at han ikke er mentalt stabil og stadig er ude af stand til at forstå og acceptere resultaterne af valget i 2020, skriver medlemmerne blandet andet i en erklæring.

 

Jeg mangler ord...

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk