Livagtige foredrag

Kodeordet for mine foredrag er "Perspektiv". Jeg har ikke løsningen, men jeg kan provokere dig til at tænke nyt, og give dig lyst til at undersøge sagen nærmere selv. Det handler ikke om hvem der har ret, men om at tage stilling ud fra tilgængelig information. 

Udvid dit perspektiv.

 

- Energi og miljø i nyt perspektiv

- Familie og skole i nyt perspektiv

Referencer


Jim Campbell, på vegne af Samsø Bæredygtig Festival:

– Hvem er Joule eller hvad er joule? Noget med energi i hvert fald, og med Joule/joule i hånden kan Jesper Berggreen, i et imponerende flow, tegne en linje i menneskets energiudvikling fra forhistorisk tid til en forhåbentlig bæredygtig fremtid. Tilhørere til Jespers oplæg til Samsø Bæredygtig Festival 2016 fik noget med hjem, tankegods, og ikke mindst, nogle helt konkrete og overraskende tal. Tal der kan bruges til bæredygtige beslutninger om vores individuelle bæredygtige energisystem.

 

Ole Mortensøn, Strynø:

– Tak for et glimrende foredrag, som gav perspektiv på store verdens-problemer og viste vej til løsninger på en saglig og informativ måde.

 

Carsten Moeskjær Madsen og elever, Herningsholm Erhvervsskole:

– Han ved hvad han taler om, havde styr på tingene og var dygtig til at fortælle om energiformer. Fint med nye input fra en gæstelærer der ved noget.

 

Lars C. Larsen, Viceinspektør, Mørke skole:

– Vi fik noget at tænke over, du ramte os, og tak for det!

Hvis du er interesseret i at se noget af det materiale jeg bruger til mine foredrag, så send en mail på jesper@lifelike.dk


Mit perspektiv. Indholdet på disse sider reflekterer min subjektive perception af virkeligheden. Jeg vil gerne opfordre dig til at nære din egen nysgerrighed og lade dig inspirere til at styrke eller ændre dit eget perspektiv. Forståelse er nøglen.

Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk