01. september 2020
Det blev til 3 artikler på CleanTechnica i august. Vi starter med et besøg i det vindblæste Thy og ender i en surrealistisk fremtid med biler der tankelæser!
25. augusti 2020
Hvad sker der når energi bliver så billigt at vi tænker lige så lidt på det som et græsstrå gør? Hvad tror du der overtager vores energiforsyning i sidste ende? Mekanik, eller kvantemekanik?
01. augusti 2020
Det blev til 9 artikler på CleanTechnica i juli. Vi starter med en lille opsang til Tesla, den danske klimalov får et boost, flere elektriske VW rugbrød skal på vejen, og vi ender i Afrika hvor distribueret grøn energi vil blive et ufatteligt stort marked.
01. juli 2020
Tesla er netop gået forbi Exxon Mobil i markedsværdi. Det er især bemærkelsesværdigt fordi Tesla relativt set er et meget mindre energiselskab end oliegiganten. Vi er vidner til en moderne David og Goliat historie.
01. juli 2020
Det blev til 7 artikler på CleanTechnica i juni. Vi skal omkring ombygning af det gode gamle VW Rugbrød til eldrift, over den kommende nye danske kulstofskat, lidt mere om Tesla, og til at Mærsk beslutter at fjerne al CO2-udslip fra deres flåde.
12. juni 2020
Jeg ved godt Toyota laver flere biler end Tesla, faktisk 10 x så mange årligt, men hvorfor mon Tesla er værdisat højere? Fordi Toyota og de andre mastodonter ubegribeligt nok ikke har set lyset.
01. juni 2020
Det blev til 3 artikler på CleanTechnica i maj, og det handler selvfølgelig lidt om Corona, men vi skal også i biffen med en Tesla!
16. maj 2020
Tesla's populære sedan Model 3 har allerede revolutioneret bilverdenen, så er der, ud over størrelsen, andre grunde til at vente på den nye Model Y? Ja, for den er en ny revolution! Kan du vente, så vent! Og køb evt. en brugt Tesla mens du venter...
01. maj 2020
Det blev til 4 artikler på CleanTechnica i april. Vi skal ud at køre i sneen i en Koreansk elbil, vi tager en klimasnak med dronningen og en hyggesnak med min egen bil og til sidst en kæmpe opfordring til at holde op med at brænde kloden af!
17. april 2020
Hvis jeg var statsminister, ville der ikke gå lang tid før jeg blev rullet i tjære og fjer og smidt ud af byen, når noget alvorligt som en pandemi ramte os...

Visa mer

Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk