Ja, det handler om Tesla - igen!

Nu bliver jeg sgu da nødt til snart at finde noget andet at tænke på, men hvad skal man gøre? Tesla er godt i gang med at blive verdens største virksomhed. Det skal man tage alvorligt! Og håbe at det ikke er løgn når Elon Musk siger at Tesla's mission er at skabe muligheden for at undgå menneskehedens undergang.

 

Men bare rolig, jeg skal ikke plage jer med en lang prædiken om hvorfor og hvordan Tesla vil udradere samtlige nuværende bilfabrikanter OG energiselskaber, men i stedet lade Jim "Mad Money" Cramer gøre den del af arbejdet, på kun 8 minutter. Han har været stærkt skeptisk over for Tesla, men har indrømmet at han tog fejl, og Tesla's sidste kvartalsregnskab har fået ham til at tale meget højt!

 

"Når alt kommer til alt, hvad angår Tesla, så tog tvivlerne fejl og investorerne fik ret. Jeg taler ikke om de rige bagbundne institutionsinvestorer, men om de individuelle investorer som er pissetrætte af at blive kaldt dumme, for dumme til at kunne tage vare på deres egne penge! Det viser sig at de kan tjene mange penge når de køber aktier i en fantastisk virksomhed med en visionær leder og et revolutionerende produkt! Det burde ikke overraske så mange, at denne nye stjerne af en virksomhed er: Elon Musks, Tesla."

Skriv en kommentar

Kommentarer: 1
  • #1

    Kristian F. L. Amlie (söndag, 01 november 2020 20:00)

    Autonome, elektriske flåter av kjøretøy er fremtiden! Jeg er med på TSLA med en liten bet. Skriv mer!

Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk