Cybertruck

Hvad får alle andre pickup trucks til at ligne prinsesse-kareter lakeret i pink neglelak? Tesla Cybertruck! Man kan synes hvad man vil, men nu kan du vaske bil med en stålbørste og WD-40...

Jeg tror aldrig jeg er blevet så overrasket over en bilpræsentation før. Og det er ikke designet der overrasker, det er designet OG at du kan bestille den NU! Det er faktisk sådan en her du kan parkere i indkørslen om et par år, til samme pris som en veludstyret VW Golf...

Jeg vil her blot henvise til Teslas egne specifikationer, og så i øvrigt til internettet som sådan, for ALLE skriver om denne bil. INGEN er ligeglade. Enten hader man den, eller også elsker man den. Eller også er man som jeg, fuldstændig paf. Her gik jeg også troede at Tesla lavede radikale biler i forvejen, men alt hvad de har lavet indtil nu, selv med falkevingedøre, ligner nu plastiklegetøj. Verden bliver aldrig den samme igen.

Nå ja, og det er ikke engang en uge siden, og der er allerede reserveret 250.000 stk...

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk