Giganten Tesla

En ting er at Tesla spiller med musklerne på Nürburgring lige efter Porsche har slået banerekord med deres nye Taycan elbil. En anden er at Tesla ser ud til teknologisk at være så langt foran, at de ikke blot har kickstartet en ny æra i en gammel branche, men også kommer til at dominere den, for altid.

Tesla har netop offentliggjort at de har kørt Nürburgring rundt på tiden 7:20 i deres nye Tesla Model S prototype, med 3 motorer og noget der ligner 800 HK. Det er 22 sekunder hurtigere end Porsche kunne klare det i deres nye 680 HK flagskib Taycan i sidste måned.

Jamen, Porsche laver da de bedste biler? Ja, men Tesla laver de bedste elmotorer og de bedste batterier. Det er ikke så svært at regne ud: Tesla er et high tech firma der er foran. Alle de andre bilfabrikanter er low tech firmaer der er bagud. Og sådan vil det nok være mange år endnu.

Det er super fantastisk at de store bilfabrikanter nu endelig er med på legen, men de skal godt nok spænde hjelmen for at følge med. Kun de bedste overlever det her ræs.

Og det handler jo ikke om superbiler. Den teknik finder vi jo i de billige biler, og den bedste teknik kører "længst på literen". Det er ikke noget nyt.

Er du i tvivl om Tesla har noget at have det i, så check disse udvalgte videoer:

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk