Harley-Davidson på elektroner

Hvad? En elektrisk Harley? Jo, den er god nok!

 

Jo, jeg vidste godt den kom. Jay Leno fik en tur på en prototype i 2014, og selvom mange tænkte det var for galt, en elektrisk Harley! Så tænkte jeg at den nok skulle komme før eller siden. Og nu er den her! Harley-Davidson Livewire.

Jeg har ejet og kørt 9 forskellige motorcykler, og jeg har og prøvet den amerikanske Zero, så jeg ved hvordan det føles at køre elektrisk på 2 hjul, men der hersker nok ingen tvivl, at Harley har ønsket at lave noget som er umiskendeligt Harley, selvom det er elektrisk. Det har ganske givet været svært, men mon ikke det er lykkedes? Læg mærke til hvad Jay Leno fortæller om "lyden" i hans video nedenfor Harley-Davidson's egen video.


Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk