English is my best

Da jeg startede denne blog på Lifelike.dk overvejede jeg om indlæggene skulle skrives på både på dansk og engelsk. Det endte med kun at blive på dansk, da det nok var begrænset hvor mange der ville opdage mine små historier ude i verden. Indtil nu...

For en del år siden, lavede jeg en lille reklamefilm på et site der hedder Gas2.org. Jeg byggede elcykler sammen med min makker Carsten i firmaet E-wheels, som vi havde stiftet sammen, og en særlig model lavet af bambus syntes vi bestemt skulle ud til hele verden. Bambus blev ikke det store hit, men filmen er go', og E-wheels.dk laver stadig fede ting, under Carstens kyndige ledelse.

Nå, men en gut ovre fra sitet Cleantechnica.com opdagede den der bambus-film dengang og gengav den ganske gratis. Stadig ikke noget mersalg, men gutten, hvis navn er Zachary Shahan, havde jeg en lille dialog med den anden dag. Han syntes godt om de ting her på Lifelike (han fattede det meste ved hjælp af Google Translate), og syntes jeg skulle prøve at skrive om elbiler på hans site EVObsession.com.

Som sagt så gjort, og nu ligger de første indlæg der allerede. Jeg er rigtig glad for at jeg nu får mulighed for at skrive om elbiler på engelsk, og for et meget større publikum.

Jeg håber I vil kikke over på EVObsession.com og se mine første indlæg der:

https://evobsession.com/guinness-world-record-confirmed-worlds-largest-parade-electric-cars-wvideo/

https://evobsession.com/denmark-just-pulled-plug-ev-sales-lowering-tax-dirty-cars/

https://evobsession.com/travel-1000-miles-iaa-bmw-i3-spoiler-dont/

 

Og videoen, den skal vi da lige se igen :-)

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk