Officielt fantastisk

Skønt at få at vide man er verdens bedste til noget! Især fordi det er var noget man gjorde sammen med hundredevis af andre ligesindede. For ti måneder siden kørte vi med i elbilparade i Silkeborg. Begivenheden blev registreret hos Guinness World Records, som nu officielt har kåret det til verdens længste elbilparade!

Den grønne revolution er over os. Man mærker det meget tydeligt, når man sammen med 401 andre elbiler sniger sig af sted på motorvejen rundt om Silkeborg, med vinduerne rullet ned, og kun hører fuglene og folk der taler sammen i de andre biler. Men husk alligevel at tage cyklen engang imellem, for du har jo ikke brug for at have en sofagruppe med, når du skal til købmanden efter smør vel ;-)

Elbilsparaden var en del af den officielle åbning af den nye motorvej omkring Silkeborg som blev døbt "Danmarks største vejfest", og i videoen herunder har jeg tilladt mig at spole frem til det punkt hvor elbilerne er klar (vi triller selv forbi kameraet nogle minutter senere i en hvid Nissan Leaf ved 2:37:27).

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0
Få besked om nye opslag:
Støt mig med bidrag

Book mig på Foredragsportalen.
Støt mig på Patreon.

Læs om mine foredrag

Lifelike | Jesper Berggreen | Fasanvej 10 | 8544 Mørke | CVR 35691146 | Email: jesper@lifelike.dk